Winkelwagen

Bel voor advies: +31 (0)252-700264 (ma – vrij 08.00 – 17.30)

Kleding bedrukken en borduren

Wat wil jij laten bedrukken of borduren op jouw kleding? Bekijk hier alle mogelijkheden voor het bedrukken en borduren van t-shirts, truien, polo's, tassen, jassen, badtextiel en broeken.

Jouw eigen ontwerp op kleding

Professioneel op je werk verschijnen met bedrukte bedrijfskleding, zichtbaarheid op een evenement met t-shirts voor het personeel, een sportshirt met het logo van een sponsor. Allemaal voorbeelden van kleding wat wij regelmatig bedrukken en borduren. Kies de kleding uit in onze webshop en vraag direct een offerte aan voor een bedrukking of borduring van jouw logo of tekst.

Populaire kleding om te bedrukken of borduren

T-shirts

Polo's

Hoodies

Tassen

Jouw kleding geborduurd

In eigen productie kunnen wij al jouw gekozen kleding borduren. Wij beschikken over meerdere borduurmachines. Dagelijks borduren wij met deze machines kledingstukken met een logo, naam of tekst. Kleding borduren zorgt voor een luxere uitstraling en is vooral geschikt voor badtextiel, jassen, broeken, petten en polo’s.

Jouw kleding bedrukt

In eigen productie kunnen wij al jouw gekozen kleding bedrukken. Wij beschikken over alle middelen voor het bedrukken van jouw kleding. Kleding bedrukken kan door middel van zeefdrukken, transferdruk en flex-folie druk. Kies je voor een logo, tekst of print op jouw kleding? Wil je een eigen kledinglijn starten? Kijk dan eens bij onze no-label kleding en lees hier meer over de mogelijkheden voor het starten van een eigen kledinglijn.

Alles onder één dak

Shirts4All is onderdeel van allround reclamebureau RET B.V. Met een grote zeefdrukkerij, borduurstudio en verschillende transferdruk apparatuur kunnen wij alle soorten kleding en textiel bedrukken en borduren. Goedkoop een groot aantal t-shirts bedrukken? Dan kies je voor zeefdrukken? Een strakke en heldere opdruk op soft shell jassen? Dan kies je voor flex-folie druk. Voor iedere vraag hebben wij een oplossing. Onze medewerkers adviseren jou graag over het bedrukken en borduren van jouw gekozen kleding. 

Verzending in Nederland & België

Binnen 2 werkdagen

Advies & support

Bel ons op 0252-700264

Showroom

Bekijk alle kleding in onze showroom in Hillegom

100% Veilig betalen

IDeal, PayPal of op rekening