Winkelwagen

Bel voor advies: +31 (0)252-700264 (ma – vrij 08.00 – 17.30)

Kleding bedrukken

Wat wil jij laten bedrukken op jouw kleding? Bekijk hier alle mogelijkheden voor het bedrukken van t-shirts, tassen, jassen, truien, polo's, badtextiel en broeken.

Jouw kleding bedrukt

Al jouw bedrukte kleding onder één dak. In eigen productie kunnen wij namelijk alle kleding en textiel bedrukken en borduren. Bij Shirts4All beschikken wij over transferdruk pers, zeefdrukkerij en een borduurstudio. Voor iedere vraag de juiste oplossing. Wij kunnen jouw kleding snel bedrukken, met jouw logo tekst of print. Kies de gewenste producten uit in onze shop, en vraag direct een offerte aan voor de beste bedrukking. 

Hoe werkt kleding bedrukken?

 • Wij maken een proefdruk van jouw logo of tekst op het gekozen kledingstuk. Dit sturen we digitaal naar jou op, zodat je kan zien hoe het kledingstuk eruit komt te zien met bedrukking.
 • Er wordt een druktechniek uitgekozen voor de bedrukking, die het meeste aansluit bij jouw wensen. Je kan kiezen uit:
  • Zeefdrukken: dit is vooral geschikt voor hoge oplages.
  • Flex-folie druk: mooi en helder logo strak bedrukt. 
  • Full-colour druk: meerder kleuren druk op een kledingstuk.
  • Borduren: voor een duurzaam en luxe resultaat.
 • Ben jij akkoord met de offerte en de proefdruk? Dan gaan we van start en ontvang jij (in overleg) binnen 10 werkdagen de bedrukte kleding. 

Waarom kleding bedrukken?

Een kledingstuk met een bedrukt logo is populair, niet voor niets zijn wij dagelijks honderden items aan het bedrukken. Bedrukte kleding wordt veelal gekozen door bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe bedrijfskleding met een logo. Daarnaast komen veel verenigingen, sportteams, zzp-ers en particulieren bij ons voor bedrukte t-shirts, polo’s, tassen of jassen.  Dankzij onze eigen kledingprinters en hittepers kunnen wij (bijna) alles maken op jouw kleding en hebben wij flexibele levertijden. Goede kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daarom is de kleding tot 400x wasbaar en de kleding wasbaar op 60 graden. Onze medewerkers adviseren jou graag over de beste keuze voor een bedrukking. 

Wat kost kleding bedrukken?

De prijs voor een bedrukking op kleding en textiel is afhankelijk van veel verschillende factoren. Daarom maken wij voor onze klanten een op maat gemaakte offerte een bedrukking van (bedrijfs)kleding. Over het algemeen is het borduren van kleding iets duurder dan het bedrukken van kleding. Zeefdrukken is vooral geschikt voor grote oplages, en daardoor is de prijs per kledingstuk goedkoper. Meer informatie over onze zeefdrukkerij lees je op de website van ons moederbedrijf RET B.V. 

Voorbeelden

Wij kunnen in principe alle kleding & textiel bedrukken. Denk aan werkkleding met logo, jassen bedrukt met een sponsor, t-shirts voor een introductieweek, kindershirts voor een schoolfeest of tasjes met een bedrijfsnaam. Wij hebben duizenden kledingstukken en ander textiel al bedrukt en geborduurd. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem eens een kijkje in het portfolio. waar je tientallen voorbeelden kan zien. 

T-shirts

Jassen

Tassen

Verzending in Nederland & België

Binnen 2 werkdagen

Advies & support

Bel ons op 0252-700264

Showroom

Bekijk alle kleding in onze showroom in Hillegom

100% Veilig betalen

IDeal, PayPal of op rekening