Winkelwagen

Bel voor advies: +31 (0)252-700264 (ma – vrij 08.00 – 17.30)

Kleding borduren

Wat wil jij laten borduren op jouw kleding? Bekijk hier alle mogelijkheden voor het borduren van t-shirts, polo's, jassen, badtextiel en broeken.

Jouw kleding geborduurd

In eigen productie kunnen wij al jouw gekozen kleding bedrukken en borduren. Wij beschikken over meerdere borduurmachines. Dagelijks borduren wij met deze machines kledingstukken met een logo, naam of tekst. Bij Shirts4All kan je kleding uitkiezen en een offerte aanvragen voor de kleding met een geborduurd logo. 

Hoe werkt kleding borduren?

  • Wij maken een borduurbestand van jouw logo of tekst (zodat het logo wordt herkent door de borduurmachine). Met dit bestand worden ook het aantal borduursteken en tijd per borduring bepaald.¬†
  • Er wordt een kleur uitgekozen voor de borduring, die het meeste aansluit bij jouw logo of tekst. Onze kleurenstaal beschikt over 500 verschillende kleuren om te borduren, van kleuren met glans tot matte kleuren.
  • Zodra de het logo is omgezet en de kleuren zijn uitgezocht wordt er een proefborduring gemaakt. Wij borduren dan het logo op een kledingstuk om te laten zien hoe het logo of de tekst er met kleding borduren uit komt te zien.
  • Ben jij akkoord met de offerte en de proefborduring? Dan gaan we van start en ontvang jij (in overleg) binnen 10 werkdagen de

Waarom kleding borduren?

Een kledingstuk met een geborduurd logo is populair, niet voor niets staan onze borduurmachines dagelijks te draaien. Er wordt voor borduren gekozen vooral voor een luxere uitstraling en bij kledingstukken die lang mee gaan zoals jassen, vesten, caps en broeken. Een borduring van een logo op textiel blijft namelijk lang mooi, is weerbestendig, en stevig. Onze medewerkers adviseren jou graag over de beste keuze voor een bedrukking. In principe valt alle kleding  te borduren. Bepaalde producten zijn niet geschikt omdat een logo niet mooi wordt met een borduring of omdat het textiel dan bijvoorbeeld niet meer waterdicht is. 

Wat kost kleding borduren?

De prijs voor een borduring op kleding en textiel is afhankelijk van veel verschillende factoren. Daarom maken wij voor onze klanten een op maat gemaakte offerte een bedrukking van (bedrijfs)kleding. Over het algemeen is het borduren van kleding iets duurder dan het bedrukken van kleding en dat heeft te maken met de volgende aspecten:

  • Er wordt een speciaal borduurlogo opgemaakt met borduursteken per logo.
  • Borduren kost meer mankracht dan kleding bedrukken. De borduurmachine moet veel borduursteken maken en vraagt bepaald onderhoud van een medewerker.¬†
  • Ieder kledingstuk wordt handmatig gecontroleerd en eventueel bijgewerkt om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren.¬†

Voorbeelden

Wij kunnen (bijna) alles borduren. Denk aan een handdoek geborduurd met een naam of tekst, een jas met een logo, trui met een naam van een bedrijf of een tas met logo van de sponsor? Wij hebben duizenden kledingstukken en ander textiel al bedrukt. Wil je weten wat er allemaal bedrukt kan worden? Neem eens een kijkje in het portfolio van ons moederbedrijf RET B.V. waar je tientallen voorbeelden kan zien. 

 

T-shirts

Jassen

Tassen

Verzending in Nederland & Belgi√ę

Binnen 2 werkdagen

Advies & support

Bel ons op 0252-700264

Showroom

Bekijk alle kleding in onze showroom in Hillegom

100% Veilig betalen

IDeal, PayPal of op rekening