Winkelwagen

Bel voor advies: +31 (0)252-700264 (ma – vrij 08.00 – 17.30)

Over ons

Onze naam Shirts4All zegt het al: Shirts voor iedereen. Alle soorten kleding voor iedere branche, budget, kwaliteit & doel.

Jouw kleding bedrukt

In eigen productie kunnen wij al jouw gekozen kleding bedrukken en borduren. Jouw kleding voorzien van een bedrijfslogo, naam of vereniging. Bij Shirts4All bestel je de kleding tegen de beste prijs- kwaliteitshouding en snelle service. 

Bij Shirts4All hadden wij al binnen een week onze kleding voor de introductieweek van onze studievereniging binnen. Meer dan 500 shirts in verschillende kleuren en maten zijn bedrukt op de voor- en achterkant. Wij hadden geen hoog budget, maar uiteindelijk een super prijs-kwaliteit verhouding.​​

Meer dan shirts

Shirts4All is onderdeel van RET B.V. Een allround (kleding) drukkerij en reclamebureau in Hillegom. Met als missie: alle marketing en reclame onder één dak. De diensten van RET B.V. bestaan o.a. uit het leveren van drukwerk, website ontwerp, kleding bedrukken, buitenreclame en autobestickering.

In 2018 hebben wij Shirts4All overgenomen en sindsdien zijn wij een grote (online) speler op het gebied van kleding bedrukken. Dankzij onze scherpe inkoopafspraken, kunnen wij klanten de beste prijzen voor het textiel aanbieden. In combinatie met onze zeefdrukkerij, transferdruk en borduurstudio leveren wij klanten  de beste kwaliteit, met de scherpste prijs voor bedrukte kleding. 

Voor meer informatie over ons moederbedrijf RET B.V. verwijzen we je naar de website

Verzending in Nederland & België

Binnen 2 werkdagen

Advies & support

Bel ons op 0252-700264

Showroom

Bekijk alle kleding in onze showroom in Hillegom

100% Veilig betalen

IDeal, PayPal of op rekening